ONZE VOORDELEN

voordeel   GRATIS bouwleges check

voordeel   Landelijke dekking

voordeel   No cure, no pay

voordeel   85% succesvol

Telefonisch uw aanvraag indienen?

Heeft u vragen of wilt u telefonisch uw aanvraag indienen? De klantenservice van MinderLeges.nl is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord!

  0485 – 57 44 44

No cure, no pay

Minderleges.nl werkt middels het no cure, no pay beginsel. Dit houdt in dat u voor onze dienstverlening geen kosten bent verschuldigd indien het bezwaar of beroep bouwleges niet wordt toegewezen. Ontvangt u geen restitutie van de gemeente dan bent u ons dus niets verschuldigd.

Honorarium

Pas nadat u een toewijzende uitspraak heeft ontvangen brengen wij de kosten voor de behandeling van uw dossier in rekening. Ons honorarium is gebaseerd op een percentage van de besparing die wij voor u realiseren. Als de omvang van de restitutie toeneemt daalt het percentage conform onderstaande tabel.

Restitutie bouwleges Percentage
tot €100.000,- 25% excl. BTW
Boven €100.000,- 20% excl. BTW

Proceskostenvergoeding

Bij de behandeling van een legesdossier worden kosten gemaakt voor verleende rechtsbijstand en/of het inschakelen van een deskundige. Deze kosten zijn voor rekening en risico van MinderLeges.nl. Pas als de gemeente deze kosten bij wettelijke regeling vergoedt, komt dit bedrag ten goede aan MinderLeges.nl.